Masaj PDF Print E-mail

©iStockphoto.com/IvanaKorab

     
 
Masaj de relaxare
   
   Masajul de relaxare este un ritual de frumusete autentic, multumita combinarii diferitelor tehnici, ajutand organismul sa se elibereze de tensiuni si sa se relaxeze. Cu adevarat de folos intre sedintele dumneavoastra de tratament masajul de relaxare va ajuta sa va simtiti mai bine in pielea dumneavoastra si sa profitati pe deplin de rezultatele obtinute.  
 
Masaj anti-celulitic
   
   Scopul masajului anticelulitic este reducerea dimensiunilor depozitelor locale de grasimi si contrabalansarea consecintelor acumularii de celulita sub piele, imbunatatind tonicitatea venelor, stimuland circulatia sanguina locala, astfel incit apa si toxinele acumulate sa fie drenate eficient, avand ca efect imbunatatirea texturii pielii. 
 

 Masaj cervical + reflexoterapie

   
   

Principalul scop al reflexoterapiei este prevenirea imbolnavirilor, dar in anumite cazuri, ea poate deveni foarte importanta in tratamentul complementar. Tratamentul prin reflexologie trebuie sa stimuleze in primul rand circulatia sangelui pentru a ajuta organismul sa elimine toxinele. Apoi, reflexoterapia contribuie la indepartarea senzatiei de durere, facilitand aportul de substante cu efect calmant (endorfine) la glanda hipofiza. Tratamentul prin reflexoterapie produce un efect maxim mai ales atunci cind este folosit nu numai pentru tratarea unei afectiuni anume, ci pentru imbunatatirea starii generale de sanatate a intregului organism. In plus, reflexoterapia este o metoda de tratament complet inofensiva. Oricine se poate supune acestei terapii de la copii de varste foarte mici, pana la persoane de o varsta mai inaintata.

 
 

webmaster: webmaster@classicbeauty.ro

Powered by BlueHost

SiteLock

Classic Beauty Salon © Copyright 2009-2015 Toate drepturile rezervate